Werk in uitvoering - Work in progress


Ik ben aan het verven.
De rest van de familie is naar opa en oma en zodoende kan ik m'n gang gaan.
Verven kan ik beter als ik alleen ben. Anders wordt ik te veel afgeleid (door een ander) en moeten er tussendoor te veel andere dingen gebeuren ;-)
'k ben wel een chaotische ongeorganiseerde verver, doe twintig dingen tegelijk en tussendoor (even de was, verven  kippen eten geven, verven, kleren opvouwen, verven, even haken, verven, op de computer, verven, foto van een vallende druppel verf maken (nog niet zo eenvoudig)........) maar dat kan dan allemaal als de alleen bent. Niemand die er wat van zegt. De verf zit inmiddels overal, tot in m'n haar maar het resultaat wordt netjes en mooi. En daar gaat het om toch?

Er is hier, lijkt wel, een volksverhuizing aan de gang. De hele familie verhuist.
Dochter slaapt samen met kleine broer maar krijgt nu een eigen kamer (onze huidige slaapkamer), kleine broer gaat naar de kamer van grote broer, grote broer naar de kamer van kleine broer en zus en wij gaan beneden slapen. Volg je het nog? Je begrijpt in ieder geval dat dit nogal wat werk teweeg brengt. Als je eenmaal begint de slepen en veranderen vraag je je af en toe wel even af waar je aan begonnen bent.

Tussendoor typte ik even deze blogpost en één keer raden wat ik nu weer ga doen...........

Comments

 1. Dat is dapper, zo'n volksverhuizing! Heel veel succes met verven.
  Mooi 'gevangen' die druppel!

  ReplyDelete
 2. Succes ermee! Ik ben ook aan het verven. De inkomhal met 3 deuren erin! Valt niet mee. Dat is een verhuis binnen huis :-)

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 4. Dat is een hele klus, maar als je straks klaar bent, zit je er weer als nieuw bij in de slaapkamers. En dat is toch wel een lekker idee! Succes nog even met je ongeorganiseerde leventje van het moment.

  ReplyDelete
 5. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat! Goed bezig!

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts