Hij wordt al groot...........De zomervakantie is begonnen.
Toine is zes en half, heeft dit schooljaar leren lezen en schrijven en verloor afgelopen weekend z'n eerste tand. Wat wordt hij al groot. Toine houdt van voetbal en is zoals hij zelf zegt de "cascadeur" van de familie. Naar het Nederlands vertaald is dit stuntman alhoewel ik brokkenpiloot meer van toepassing zou vinden ;-) Het aantal brillen-reparaties zijn niet meer op twee handen tellen....
Ook is het de dierenvriend van de familie met een voorkeur voor honden en vogels. De vogels, hij ziet ze allemaal vliegen en kent er veel bij naam.
Toine praat graag en veel, net als grote broer.
Hij vertelde laatst dat hij toch wel iets heel bijzonders en vreemds had ontdekt; "Mama, wist jij dat ons hart niet eens de vorm van een hart heeft"?. Interessant vond hij het maar tegelijkertijd was hij toch ook wel een beetje teleurgesteld.

Hierboven op de foto's zie je ook mijn Dolly Plaid tot zover. Ik heb mijn achterstand bijna ingehaald. Hij is nu zo groot dat je erop kunt zonnebaden en je er zelfs verstoppertje mee kunt spelen ;-)#

Ca grandit.....
Six ans et demi.
Selon lui même, le cascadeur de la famille. Nous ne comptons plus le nombre de réparations des lunettes ;-)
Il aime le foot et le oiseaux. Les oiseaux, il les nomme presque tous.
Il est bavard et curieux.
L'autre jour il est rentré d'école en me disant; "Maman, tu savais qu'un coeur ne ressemble même pas un vrai coeur"? Il a trouvé ça intéressant mais il était un peu déçu aussi. J'adore ces discussions avec mon grand garçon de six an et demi......
Comments

 1. Heerlijk he, die ontdekkingen van kinderen. En dat ons hart niet de vorm van een hart heeft, vind ik ook wel een beetje jammer.

  ReplyDelete
 2. Geweldig, je jongste. Ik hoop dat hij zich nog lang zo verwonderen kan <3
  En dat je prachtige plaid dan al bijna versleten is ;-)

  ReplyDelete
 3. Wat een mooie jongen met zijn hart op de juiste plaats,ook al heeft het geen ♥ vorm ;)

  ReplyDelete
 4. Wat een leuke knul. De basis van het hart zit er wel in maar de mens heeft het wat aangepast zodat je het sneller bij een tekst kan tekenen ;)
  Wauw wat een werk, die Dolly Plaid! Moet je nog veel?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hier op de foto heb ik ongeveer een derde af. Het is inderdaad veel werk, misschien niet meteen goed ingeschat maar ga wel proberen het af te maken.

   Delete

Post a Comment

Popular Posts