The color today is red
Vanmiddag bezochten we de 'Fête de la Fraise' in Lecelles. Een feest met veel aardbeien, bloemen, muziek, brocante en gezelligheid. Ik scoorde er o.a. deze vintage suikerpotten uit de jaren 70. Ik ben er erg mee in m'n nopjes.
En om het plaatje helemaal compleet te maken kwam zelfs de zon nog even 'piepen'. Comments

 1. Wat zal dat leuk geweest zijn. Zulke markten, ik hou ervan. En mooie gevelstenen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Het voordeel van foto's maken is dat je dingen anders gaat bekijken. Grappig hè want ze waren me tot nu toe niet eens opgevallen, toch kom ik er alle dagen in de auto langs.

   Delete
 2. Leuk, die suikerpotten. En een erg mooie salle des fêtes.

  ReplyDelete
 3. Heerlijke foto's, passen mooi bij elkaar. En ben verliefd op die laatste! x

  ReplyDelete
  Replies
  1. De laatste ik ook mijn favoriet. Op de terugweg van de rommelmarkt, zag ik deze meneer die me aan de andere kant van de straat tegemoet kwam lopen. Snel het fototoestel gepakt en net op tijd één foto kunnen nemen. Blij mee dat deze enkele foto is gelukt!

   Delete
 4. Prachtige foto's, fijne sfeer!
  Een paar jaar geleden kocht ik zo'n potje via Marktplaats, voor de hagelslag. Zo mooi zijn ze! Die van ons is helaas gesneuveld.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Merci voor de tip; de hagelslag zit inmiddels in de pot. Jammer dat die van jouw gesneuveld is. Dat wordt zoeken naar een nieuwe. Als ik nog ééntje vind weet ik aan wie ik deze kan geven :-)

   Delete
 5. Wat een prachtige foto's!! Verliefd op je vintage potten. Ik heb er zelf ook 1. Je komt ze eigenlijk niet meer tegen!! super vondst!

  ReplyDelete
 6. Wat een leukjes, die potjes!!

  ReplyDelete
 7. Wat een geweldige appelpotjes! Leuke vondst.

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts