"Retrouvailles avec la mer"
Het weer terugzien van de zee.......

De Panne, Koksijde - België
21 juni 2020


Comments

 1. Wat een heerlijk dagje uit met af en toe "spannend weer". Wat staan de gebouwen daar dicht bij het strand! Daar zou ik mijn tuintje wel voor willen inleveren.

  ReplyDelete
 2. Geweldig en mooi, een dag strand. Het doet mij denken aan Vlissingen, maar dat is natuurlijk niet echt vreemd, dat ligt iets noordelijker.

  ReplyDelete
 3. Prachtig, die foto's met die donkere luchten. Ik zie je kinderen groeien aan de hand van je foto's, leuk.

  ReplyDelete
 4. Er is geen fijnere plek dan bij zee. Ik vond het weerzien ook heerlijk.

  ReplyDelete
 5. Ik vind foto's van aan zee altijd mooi maar ik heb zelf niets met de zee....raar vinden de meesten mensen.Geef mij maar een stad om in te verdwalen of een groen bos om in te wandelen.Vooral de foto met het huisje met de dikke strepen vind ik top!

  ReplyDelete
 6. Dat ziet er fijn uit! Fijn weekend!

  ReplyDelete
 7. Ik vind onze Belgische kust zo lelijk met die hoogbouw maar wat maakte jij daar mooie foto's van. Echt super knap gedaan. De Panne is nostalgie voor mij. Daar kampeerden we in mijn kindertijd jaren op de camping aan het strand en daarna logeerden we nog eens zo vaak in een appartement op "den dijk". Mooi groot strand met heel veel schelpen. Ook daar is het om bekend. Geniet er van. Oh ja, ik kom hier toevallig via via. Wat een leuk blog heb je. Ik ga hier nog wat verder lezen.

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts