Een frisse neus in het bos en op de hei


De weersvoorspellingen waren niet al te best voor de afgelopen vakantieweek. Veel regen en harde wind. Dus hadden we ons er min of meer al op ingesteld dat we ons binnen zouden moeten vermaken: knutselen, puzzelen, kleien, koekjes bakken en als klap op de vuurpijl schaatsen op de overdekte ijsbaan van Kardinge in Groningen. Het is niet voor niets vakantie toch.

Maar tot onze verrassing bleek het dinsdagmorgen droog te zijn en werd het ook nog eens mooi weer. 

Zo kwam het dat wij 's morgens vroeg zo tegen tienen al door Ter Borg (het grootste heidegebied van Groningen) wandelden. We volgden de 5 kilometer-route, zagen eekhoorntjes, herten, ganzen, schapen en Schotse Hooglanders en genoten van de stilte en de buitenlucht. En laat dat nou net zijn wat we nodig hadden. Een frisse neus in het bos en op de hei.

Het is trouwens ook een prachtige en inspirerende plek om foto's te maken.

Comments

 1. Dan ben je gelijk weer helemaal opgeladen en is het vakantiegevoel compleet toch... prachtige foto's. Heerlijk. Fijne (afsluitende) zondag samen.

  ReplyDelete
 2. Schitterende foto's! Heerlijk genieten, zo'n onverwachte wandeling!

  ReplyDelete
 3. Altijd fijn om te gaan wandelen. Ik ben voormiddag ook geweest. Mooie foto's ook.

  ReplyDelete
 4. Wat fijn dat jullie toch nog lekker van de natuur konden genieten. En dat in NL nog wel. ;) Je hebt prachtige foto's gemaakt.

  ReplyDelete
 5. Heerlijk voor jullie dat je weer een weekje in Nl was. Mooie foto's.

  ReplyDelete
 6. Fijn dat jullie zo konden genieten in een mooi stukje Nederland. Leuke foto van de kinderen, ze vermaakten zich prima.

  ReplyDelete
 7. Dat is genieten samen (en in Nederland). Fijn om buiten te zijn, wij doen dat te weinig.

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts