After January, already February

En toen was het alweer februari........
Ik weet niet hoe het met jullie zit maar voor mij is de maand januari omgevlogen. 
Pffff, ongelooflijk! En nu ik even achterom kijk vraag ik me af wat we eigenlijk allemaal deden. 

Januari is de maand waar ik ieder jaar een beetje tegen aan hik met zo'n "ik weet niet of ik er wel zin in heb"- gevoel. Wel een beetje te vergelijken met het wekelijkse maandag-gevoel.
Waarom dit zo is? Tja, daar heb ik eigenlijk geen duidelijke reden voor, behalve dan dat ik beetje bij beetje weer erg naar zon en zomer begin te verlangen.
Maar ondanks deze niet al te hoge verwachtingen werd het een fijne maand om met een goed gevoel op terug te kijken. Zo zie je maar weer. Het feestje waar ik niet al te veel zin in had bleek achteraf een heel gezellig feestje! (zo gaat dat soms toch met feestjes?).

Januari is ook de maand dat ik jarig ben. Ik gaf geen groot feest maar het werd een feestelijke dag met taart, telefoontjes, theevisite, kadootjes en 

erg fijne verjaardagspost van Ageeth (Ogenzalf), van Jeanette (Hip en Kleurig en van Marloes (bymarloesthuis). En daar wil ik jullie alsnog eens hartelijke voor bedanken lieve dames.

Comments

 1. Ai, je verjaardag is aan mij voorbij gegaan. Als nog van harte gefeliciteerd en een fijn nieuw jaar gewenst. Wat heb je weer een mooie foto's bericht geplaatst. Voor mij is Februari zo'n maand. Voor mijn gevoel kan het de koudste zijn. Een herinnering uit mijn jeugd omdat we toen schaatsten op de overstroomde uiterwaarden.

  ReplyDelete
 2. Wat een fijne foto's allemaal Alet. Vervelend dat je zo tegen januari aanhikt maar gelukkig viel het dus allemaal reuze mee! :) Ik heb dat heel erg met augustus en september. Dan heb ik in juli alweer meer dan genoeg hitte ervaren dat ik niet kan wachten totdat het weer herfst wordt....

  ReplyDelete
 3. Herkenbaar hoor, die januariblues! Ik ben daarom echt bewust doorgegaan met die gezelligheid van december. Wel de kerstboom de deur uit hoor haha. Ik bedoel vooral: kaarsjes aan 's avonds, samen lekkers bakken met mijn zoontje, films kijken met chocomel en een dekentje... Heel veel gezelligheid dus!
  Maak er een mooie maand van! Xxx

  ReplyDelete
 4. Het is een waar feest om jarig te zijn met zoveel blog-vriendschappen. Dat heb ik gisteren op mijn verjaardag gemerkt, zo bijzonder!
  Ik vind januari rustgevend na de hectiek van december. Maar ik ben ook bang voor de winter die nog kan komen tot en met februari. Ik word met de jaren kouwelijker. Voor mij zo weinig mogelijk feestjes, maar wel gebakjes eten met ons gezin en met mijn man Grieks eten. Onze eerste verre vakantie samen was in het warme Griekenland.
  Mooie foto's laat je zien van je kado's, X

  ReplyDelete
 5. Je kandelaar vind ik zo leuk. En kadootjes versturen is zo leuk om te doen, en helemaal als je weet dat ze zo goed terecht komen.

  ReplyDelete
 6. Gelukkige verjaardag! En wat een mooie foto's van unieke creaties.
  Januari is ook niet mijn favoriete maand, maar weet je wat, volgende maand begint de lente alweer officiëel ;-)
  Groetjes, Sigrid

  ReplyDelete
 7. Nog van harte met je verjaardag, Alet. Wat staan er weer een leuke foto's bij he verhaal.

  ReplyDelete
 8. Wat een fijne en mooie sfeerfoto's. Alsnog gefeliciteerd!

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts