Bordjes stapelen - DIY Delfts Blauwe etagèreGisteren bleef ik, ondanks het mooie weer, voornamelijk in huis. De tuin lokte maar ik heb een flinke verkoudheid te pakken dus kon ik niet veel anders als binnen blijven. Ik las (ben uit puur nieuwsgierigheid met het boek van Marie Kondo begonnen), rommelde en ruimde wat op. O ja, en ik dronk thee en at (te) veel chocolade eitjes..... iets wat ik niet te vaak in huis moet halen want ik kan er gewoon niet afblijven. Bij het opruimen kwam ik deze bordjes weer eens tegen: rommelmarkt vondsten, familie souvenirs en het onderste bordje kocht ik nieuw. Ze stonden daar nog geduldig in de kast op een bestemming te wachten.

Het Delfts Blauw kussend paartje (lang geleden gekregen - 'k zat volgens mij nog op de lagere school - van een vriendje of vriendinnetje voor m'n verjaardag) kreeg een sjaaltje om (want de zon schijnt misschien maar het is nog steeds wel frisjes buiten, voordat je het weet heb je een flinke verkoudheid te pakken ;-) ). Het toppunt van hergebruik want dit was het ophangkoortje van de klompjes. De klompjes, ooit eens gekregen van mijn mama, plakte ik op het onderste bord. 
Ik maakte alles goed schoon, vetvrij en plakte het vast met siliconen kit.

En zo heb je snel een originele etagère voor de paasteitjes en natuurlijk ook altijd leuk en feestelijk voor op de mooi gedekte paastafel.

Comments

 1. Wat een leuk idee! Vreselijk he, die paaseitjes... Mijn collega's legden van de week een paaseitje op de rand van m'n beeldscherm. Zo gemeen ;-).

  ReplyDelete
 2. Superleuk. Ik heb er ook wel eens een gemaakt. Maar deze is veel leuker!

  ReplyDelete
 3. Superleuk. Ik heb er ook wel eens een gemaakt. Maar deze is veel leuker!

  ReplyDelete
 4. Oh wat mooi gedaan. En ja, paaseitjes....
  Heb er ook wel eens 1 gemaakt voor mijn zusje met een kerstengeltje.

  ReplyDelete
 5. Dat is een mooie!
  Bij mij staat al heel lang van alles klaar voor het maken van een etagère en het komt er maar niet van.
  Bij ons zijn de eitjes nog of al verstopt ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. De bordjes lagen hier ook al tijden in de kast. Het is snel te maken, raar hè dat het er dan maar niet van komt en dat het een hele poos gewoon in de kast blijft liggen.........

   Delete
 6. Oh ja... die paaseitjes kan ik ook niet laten liggen hihi. Wat een superleuk etagère! Heel mooi geworden!

  ReplyDelete
 7. Wat een leukerd is dit! Mooi servies en zo helemaal af met het stelletje en de klompjes.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! En wat leuk dat je hier komt kijken en dat je een reactie achterlaat.

   Delete

Post a Comment

Popular Posts