Een zonnig tussendoor-praatje.

Ik liep daarnet, voor m'n middagpauze, vanuit de winkel naar buiten en werd aangenaam verrast door zon en warmte. Ik had het binnen niet opgemerkt, was vanmorgen op tijd aangekomen en de hele morgen druk bezig geweest met het installeren van de kerst-etalages. Wat ontzettend leuk om te doen is trouwens maar dat is weer een ander verhaal. Het was een zeer aangename verrassing. En dan bedoel ik dat zonnetje natuurlijk.
Ik ben nogal gevoelig voor 'mooi' weer. Wie niet eigenlijk? En ik merkte duidelijk dat ik 'instant' vrolijk werd. Niet dat ik het niet was, maar het werd meteen vrolijk +++
Wat denk ik ook wel kwam doordat hier het de laatste tijd, erg grauw, somber, koud en vooral nat was.
Zo zijn we hier afgelopen zondag bijvoorbeeld de deur niet uit geweest. En dan ben ik echt geen suikerklontje hoor.......
Hoe natter en somberder het weer buiten, hoe groter de behoefte aan gezelligheid binnen. En dat hebben we dan ook maar gedaan afgelopen zondag. Het onszelf gezellig maken door taartjes te bakken (en op te eten natuurlijk), kaarsjes aan te doen en door met een plaid* lekker warm op de bank te zitten lezen en televisie te kijken.

Ik voel mezelf trouwens een bevoorrechte bofkont want ik won deze prachtige Muuto-herfstdeken op het blog van Wimke. En ik hoef jullie denk ik niet te vertellen dat ik er ontzettend blij mee ben :-)

Comments

 1. Gefeliciteerd met je mooie prijs, die heeft een warm welkom gekregen bij jullie! En ook gefeliciteerd met je vermogen om te genieten, want het is een groot goed om het kleine te zien. Werk ze morgen en een fijne zondag X

  ReplyDelete
 2. Geweldig dat jij de deken hebt gewonnen, ga ervan genieten!!

  ReplyDelete
 3. Mooie foto's gemaakt! Die kaders maar voor de helft geverfd vind ik tof. Proficiat met je super mooie herfst dekentje, zeker welkom met het gure weer. Hier vandaag ook de hele dag zon!

  ReplyDelete
 4. Zo blij als jij werd van het mooie weer word ik van je fijne foto's. Prachtig behang, schattig poppetje, mooie sfeerplaatjes en wat een heerlijke plaid. Dat is leuk gewonnen. En inderdaad het weer. Ook hier scheen grotendeels de zon. Daar bloei je gelijk van op.

  ReplyDelete
 5. Leuk dat je schrijft over de zon, ik werd er ook helemaal vrolijk van vandaag. Heb het feit dat de zon scheen verwerkt in een blogpost voor volgende week.
  Mooi is het bij jou in huis. En wat mooi dat jij die deken hebt gewonnen. Ik zag het op Wimke's blog dat je hem kon winnen.

  ReplyDelete
 6. Super dat je zo'n schitterende deken won!! En wat een gezellige sfeer op jouw foto's!

  ReplyDelete
 7. De prachtige plaid viel me al direct op. Wat ontzettend fijn om zoiets te winnen. Je huis ziet er heerlijk winterwarm uit.

  ReplyDelete
 8. Ik zag je deken op IG....vind hem echt práchtig! En wat betreft het weer, ik word juist ontzettend gelukkig van grijs en koud weer. Ook wanneer ik dan buiten ben. Van hitte word ik op mijn beurt echt niet gezellig. :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts