Al op tijd deze morgen.......
Maandagmorgen, een uur of 8.
Ondanks de herfstvakantie is de hele familie vroeg op. Nog niet helemaal aan de wintertijd gewend.
Zoon heeft absoluut geen tijd om kleren aan te trekken of te ontbijten. Nee, er zijn belangrijkere zaken te doen. Er moet een dinosaurus-skelet uitgegraven worden. En dat is een hele klus. Dat mag je van mij aannemen.
Het is een geduldheidskwestie. Een voor één worden de botten uitgegraven en geborsteld. Het is grappig en enigszins verbazingwekkend om te zien hoe geconcentreerd zoon te werk gaat en hoe serieus hij deze taak op zich neemt.
Hij die normaalgesproken moeite heeft met stilzitten. En mocht dat zo zijn dan zit hij het liefste op een schermpje te spelen of te kijken. 
Wat z'n moeder trouwens af en toe zwaar frustreert. Maar kijk de situatie is nog niet zo hopeloos ;-) Hij vermaakt zich al een aantal uurtjes met dit pleisterblok en lijkt het nog lang niet op te geven. En natuurlijk nemen we de stof er met alle plezier op de koop bij.

Comments

 1. Zo leuk om te zien!!! Fijn, je zult wel hebben zitten genieten :-)
  Ik was als kind trouwens dol op dinosaurussen en kende een heleboel namen uit mijn hoofd :-) Ik verzamelde rubberen dino's enzo... Als er toen zoiets bestond, had ik er ook nog mee gespeeld! Hihi.
  Ik wens je nog een fijne week ;-)

  ReplyDelete
 2. Dat is nog iets tofs voor mijn petekind. Ik ga het eens opzoeken. Fijne vakantie nog.

  ReplyDelete
 3. Wat leuk! en wat een spannende klus. Een goed begin van de herfstvakantie. Ik snap dat je zoon er helemaal in opgaat. Als ik het goed zie is dit de Tyrannosaurus Rex :) Fijne herfstvakantie!

  ReplyDelete
 4. Leuk om even mee te mogen kijken!
  Veel plezier samen.
  X

  ReplyDelete
 5. Heerlijk, die vroege uren in de vakanties.

  ReplyDelete
 6. Kijk hem geconcentreerd zijn. Wat is ie heerlijk bezig.

  ReplyDelete
 7. Ooh, de spanning om zo’n botje te vinden. Ik voel helemaal met hem mee. Ken dit van onze kleinkinderen, alleen hadden zij een blok waar edelstenen uitgehakt moesten worden. Leuke cadeau’s zijn dat ,

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts