Een vrolijke vogel in de kersenboomHet is fantastisch wat hier op de naschoolse opvang allemaal gedaan en in elkaar geknutseld wordt.
Er komen iedere middag, na schooltijd, een stel gemotiveerde, creatieve dames en heren de meest uiteenlopende activiteiten met de jongens en meisjes van de lagere school doen. Sport, lezen, engels, yoga, theater, zingen, naaien, knutselen, tekenen, schilderen, natuurles, je kan het zo gek niet bedenken..........
Er wordt me vaak gezegd dat dit wel bijzonder is en dat dit lang niet overal het geval is. En dat we daar wel erg blij mee mogen zijn. In de eerste instantie vinden de kinderen het geweldig en als ik ze zoals gisteren weer met de mooiste creaties thuis zie komen kan ik dit alleen maar beamen.

Comments

 1. Wat een mooie foto's! Hier zijn de kinderen ook naar de opvang geweest maar zulke dingen werden er niet gedaan! Kleurrijke vogel 😉

  ReplyDelete
 2. Dat is fijn voor je kinderen en geruststellend voor jou denk ik

  ReplyDelete
 3. Dat is fijn voor je kinderen en geruststellend voor jou denk ik

  ReplyDelete
 4. Wat ontzettend fijn en leuk dat er zulke buitenschoolse opvang is. En het lijkt me nog een heel werk om die verenpracht te maken. Knap gedaan.

  ReplyDelete
 5. Wat leuk en inderdaad heel bijzonder dat ze dit allemaal op de naschoolse opvang doen. Onze kleinzoon van 6 jaar oud die heel sportief is mag op zijn naschoolseopvang met allerlei sporten kennis maken, zo leuk en hij vindt het prachtig. Hierdoor is hij op turnen gegaan en heeft afgelopen zondag een wedstrijd gewonnen. Hij kreeg een beker en een medaille, was apetrots.

  ReplyDelete
 6. Leuk, mooie foto's!
  (Ps: Zijn de kinderen dan niet te moe na een lange schooldag om dan nog allerlei activiteiten te doen in de opvang? Hier willen de kleintjes gewoon spelen en de groten snel hun huiswerk maken zodat ze thuis niks meer hoeven te doen.)
  Groetjes, Sigrid

  ReplyDelete
 7. Ik hou van vogels en dit is de mooiste die ik ooit zag! Hij had geen mooier plekje kunnen vinden dan de bloeiende kersenboom.
  Fijne zondag, X

  ReplyDelete
 8. Wat fijn creatief zeg, ontzettend leuk! Het zijn er heel erg mooi en kleurrijk uit. Mooie zonnige zondag! :)

  ReplyDelete
 9. De veelkleurige prachtvogel! Daar mag je wel zuinig op zijn. Die zijn zeer zeldzaam. Wat zeg ik: Uniek! Fijn als een opvang er een feestje van maakt. Dan wordt het iets om naar uit te kijken.

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts