Give Away Coos-je/ DIY houten magneten/ DIY magnets en bois

(français ci-dessous)

Ik deed mee aan een Give Away op het blog Coos-je van Stefanie en won weliswaar een set fotomagneten.
Hierbij de link
coosje fotomagneten
Ik was zeer verrast en blij met deze verrassing. Ergens in augustus deed ik mijn bestelling op de site van webprint.nl, ik moest een adres in Nederland invoeren en zodoende belanden de magneten een week later bij m'n ouders in de brievenbus.
Afgelopen weekend waren ze hier op bezoek en konden ze de magneten meenemen. In het echt zijn ze nog mooier als toen ik ze maakte op het computerscherm.
Ik gebruikte foto's van ons verjaardagsfeest van deze zomer. Mooie herinneringen aan een prachtige dag! Het leukste zou zijn om ze op de koelkast te 'plakken' maar dat zal niet gaan want deze is ingebouwd. Dus moest ik iets anders verzinnen.
Nu stond ik afgelopen weekend op een boeken, speelgoed en kledingbeurs die bij ons in de sporthal werd gehouden. De perfecte gelegenheid om een grote opruiming te houden en de overvolle kasten te legen en weer wat ruimt te creëren. De verkopen gingen goed en de auto was op de terugweg minder aangeladen als op de heenweg dus dat was een goed teken.
Zelf heb ik alleen een aantal boeken gekocht, een geheel overbodige en pratende Elmo (die kon ik voor een paar euro niet laten staan)en dit magneetbord. Kwam die even goed van pas!
De zwarte plastieken magneten vond ik niets en zodoende kwam ik op het volgende idee. 'Plakjes' hout gezaagt, deze op de magneetjes geplakt, geschuurd en bestempeld. Veel beter toch zo.


#

J'ai participé à un Give Away sur le blog Coos-je de Stefanie et j'ai eu la chance de gagner un set de magnets photos. coosje fotomagneten 
En août, j'ai fait ma commande sur le site de webprint.nl et j'ai du donner une adresse aux Pays-Bas. Une semaine après ma commande, l'enveloppe est tombée dans la boîte aux lettres de mes parents.
Mes parents sont venus nous rendre visite le weekend derniet et m'ont apporté les magnets, encore plus belles en vrai que sur l'écran quand j'ai passé la commande. J'ai utilisé des photos de notre fête d'anniversaire qui a eu lieu l'été dernier. Des beaux souvenirs d'un belle journée!
Normalement à coller sur le frigo mais il est intégré dans notre cuisine donc pas possible.
Fallait trouver une autre idée.
Samedi dernier, j'ai participé à une bourse aux vêtements et jouets, l'occasion de vider les placards, de ranger et de faire de la place. J'ai plutôt bien vendu, la voiture était moins chargée sur le retour qu'à l'aller. Un bon signe.
J'ai juste acheté quelques livres, une pluche Nemo (je n'ai pas pu laisser là bas) et ce tableau magnétique. Ça tombait vraiment bien.
Seulement les magnets noir ne me plaisaient pas.
Mais la solution était vite trouvée.
Quelques rondelles de bois que j'ai collé sur les magnets et que j'ai tamponné. Beaucoup mieux comme ça n'est ce pas?

Comments

 1. Wat leuk dat je gewonnen had! Ze zijn echt heel gaaf <3

  ReplyDelete
 2. Heerlijk, iets winnen! En klinkt goed die verkoop en je aankopen.
  Je DIY houten magneten vind ik prachtig.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, leuk hè. En zaterdagmiddag was het vooral erg gezellig!

   Delete

Post a Comment

Popular Posts