Paint it Blue......


 
Oftewel Denim Drift Blue.......

De meeste muren hier in huis zijn 'veilig' wit. Dat maakt het kiezen meteen een stuk gemakkelijker, voorkomt teleurstellingen en het maakt ons 'vrij donker' huis mooi licht.

Maar wit is ook maar wit en beetje bij beetje voegen we hier en daar nu toch een kleurtje toe. Tja, je wil af en toe wel eens iets anders hè.

Alleen vind ik het reuze moeilijk om een keuze te maken en ben ik vaak teleurgesteld als de kleur eenmaal op de muur zit. 
Zelfs met de kleurentesters die je nu in veel winkels ziet liggen want een blokje blauw op de muur of de hele muur blauw geeft toch echt niet hetzelfde effect en mijn inbeeldingsvermogen schiet dan echt te kort.
Nu leek het wel dat die kleurentesters sowieso hadden besloten me het er niet gemakkelijker op te maken want meerdere keren schoten ze tijdens het rollen uit de houder en rolden 'mooie strepen' van de ene kant naar de andere kant van de keuken :-(  

We gingen van Dawn Blue, naar Grey Wolwe en uiteindelijk zit er nu Denim Drift op de muur. Eén voor één prachtige namen die niet konden voorkomen dat ik tot 2 keer toe niet het gehoopte resultaat kreeg.

Maar 'drie keer is scheepsrecht' zullen we maar zeggen en ook al moet ik wel even wennen deze Denim Drift komt hier prima uit de verf :-)

Comments

 1. Geweldig! Het is altijd wennen en met drie kinderen en een echtgenoot in huis is het commentaar vaak ook niet mals. Alles waar denim voor staat heeft bij mij een streepje voor. Al het moois aan je muur komt prachtig naar voren zo!
  Fijne zondag X

  ReplyDelete
  Replies
  1. De opmerkingen van mijn 'medebewoners' zijn inderdaad niet altijd mals ;-)

   Delete
 2. Mooi! Hier zijn de (meeste) muren ook wit, niet omdat het veilig is, maar omdat ik het mooi vind. Op de kinderkamers (ahum, kinderkamers, volwassen uitvliegers kan ik beter zeggen) wel enkele gekleurde muren. En zo'n bordenrek/wand, prachtig. En dan die nis of wat is het, ziet er zo intrigerend uit. Grijze lambrisering ook mooi, is dat de woonkamer?

  ReplyDelete
  Replies
  1. We kijken vanuit de keuken via de hal, door onze slaapkamer (als de deur open staat) zo in de tuin!

   Delete
 3. Mooie kleur gekozen. Hier lichte kleuren op de muren. Is de plank van Zilverblauw? Ik ben fan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dat is inderdaad de snijplank van Zilverblauw. Veel te mooi om te gebruiken waarvoor het oorspronkelijk is bedoeld......

   Delete
 4. De kleur past heel goed bij je vloer, goed gedaan! Ik moet bekennen dat wij hier thuis juist omgekeerd bezig zijn. In het begin had ik overal kleur, paars in de living, groen in de keuken,...
  Nu is de living voor 3/4de wit en de keuken helemaal wit. Ook omwille van het licht. Maar de eetkamer is lichtblauw en ik denk dat de keuken toch erg kleurrijke accenten zal krijgen. Want wit is ook maar wit :-)
  PS: Je hebt echt heel leuke decoratie!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankje Sigrid. Hier is er ook nog veel wit over hoor!

   Delete
 5. Hoewel ik het zelf op wit houd, vind ik het bij anderen altijd prachtig. Dit ook.

  ReplyDelete
 6. Iedere keer als ik zoiets zie vind ik het prachtig en wil ik het ook. Maar ik ben een schijterd en ga dan weer twijfelen.....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Het kan vooral vrij vermoeiend zijn Marthy, als je meerdere keren opnieuw 'moet' beginnen!
   De twijfel herken ik en het heeft dus ook even geduurd voordat ik aan de slag ging!

   Delete
 7. Ziet er super stoer uit!! je hebt er weer hele mooie foto's van gemaakt! heerlijk

  ReplyDelete
 8. Ik vind het prachtig. Net als de mooie borden, tegeltjes, de plank en het bordenrek overigens :)

  ReplyDelete
 9. Ik vind het een prachtige kleur! Wel snert dat je drie keer druk bent geweest. In ons vorige huis waren we heel erg v/d kleurtjes...op muren, vel gekleurde spullen...nu is hier alles veel rustiger en dus de muren wit. Fijne woensdag! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hier ook nog veel wit Chantal. Ik probeer het ook wel rustig en licht te houden! Jij ook een fijne woensdag!

   Delete

Post a Comment

Popular Posts