Over post enzo
Gistermorgen, aan de keukentafel:

In de Flow (super dat deze nu ook in Frankrijk wordt uitgegeven :-) ) zaten envelopmalletjes die ik uitprobeerde en waarvoor ik tabbladen uit een paar oude Flow's gebruikte.
Een leuk, gezellig werkje waar niet teveel bij nagedacht hoeft te worden. Heerlijk ontspannen om te doen op deze vrije morgen.

Ook kreeg ik mooie post, in eveneens een zelfgemaakte envelop, van Ingrid.
De prachtige groei en bloei kaarten gaan binnenkort de grond in en dan is het even geduld hebben totdat er bloemetjes gaan bloeien.
Op de blog van Ingrid 365-miles-to-paris vind je o.a. de allerleukste DIY snailmail ideeën. Zeker eens een kijkje gaan nemen. (Lieve Ingrid, hartelijk bedankt voor deze fijne post!).

Helemaal in m'n nopjes met deze oude kaartjes die ik afgelopen zaterdag vond in een Brocante-winkeltje hier in de buurt.
Het is altijd 'schat' zoeken in dit winkeltje, helemaal tot aan het plafond toe, volgestouwd met rommel, brocante en ander waar. Zeer leuk om af en toe eens naar toe te gaan, op zoek naar één of andere bijzondere vondst.

Comments

 1. En lees je die dan in het Frans? Fijn dat je leuke kaarten hebt gevonden.

  ReplyDelete
 2. En lees je die dan in het Frans? Fijn dat je leuke kaarten hebt gevonden.

  ReplyDelete
 3. Wat een feest! Heerlijke post van Ingrid en een schat aan oude kaarten.
  Vinden wat je niet zocht is zo heerlijk, X
  Gaan we snail mailen?

  ReplyDelete
 4. Wat een mooi bericht is dit (eigenlijk wilde ik zeggen: heerlijk maar ik hield me in. Maar waarom eigenlijk?) dus... wat een heerlijk bericht is dit. Die mooie zelfgemaakte envelopjes op mooi patroonpapier, de mooie washitape, de prachtige kaartjes (dat meisje met de sanseveria, helemaal verliefd op :) en de geweldige post van Ingrid. Leuk allemaal!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Als je mij je adres stuurt dan stuur ik jou de kaart.
   X

   Delete
 5. Ik wist niet dat Flow ook al Franstalig verkrijgbaar is, leuk! Heerlijk he zelf enveloppen maken, ik doe dat ook zo graag!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hoi Carolien, wat leuk dat je komt kijken en een hele fijne zondag daar!

   Delete

Post a Comment

Popular Posts