Tuin (2)

En als je dan na een weekje weer thuis komt is de tuin zo ontzettend mooi groen en is alles in één keer zo ontzettend gegroeid (niet alleen de bloemen trouwens maar het onkruid ook maar dat nemen we dan maar voor lief).
Op de eerste foto zien jullie een bloem van de Clematis, ook de Sweet Peas van Ageeth kregen een plekje in de tuin. Kan niet wachten tot ze in bloei staan.
In de berm langs de weg heeft het fluitenkruid plaats gemaakt voor zeeën van Margrieten en gelukkig niet alleen in de berm maar ook bij ons in de tuin.
Op de vierde foto kun je zien dat camping Boisseau ook weer geopend is ;-). Je ziet een klein stukje van de caravan van (o)pa en (o)ma die hier op de oprit staat.
De naam van het bloemetje op de laatste foto's moet ik jullie schuldig blijven; kan er zo even niet op komen. Misschien weet één van jullie het?
En zien jullie de hommel ook druk bezig zijn?

Comments

 1. De akelei in allerlei kleuren, mooi zijn ze! En prachtig, de hommel zo in de lucht met het hart op de achtergrond.
  We gaan gelijk op qua soorten die bloeien, wat een feest is het in de natuur.
  Fijn dat jullie zo'n camping hebben, genieten samen!
  Je lathyrus (sweet pea) doet het goed! Geduld hebben valt niet mee ;-)

  ReplyDelete
 2. Ja, de akelei, die staat bij mij ook in bloei, Alet. Bij mij is het eerste zaaisel van de lathyrus mislukt, ik heb nu een tweede keer gezaaid, hoop op net zo goed resultaat al bij jou.

  ReplyDelete
 3. Wat heerlijk dat (o)pa en (o)ma er zijn. Heel veel plezier samen. Fijn weekend!

  ReplyDelete
 4. Wat een fijne plaatjes. Bij ons in de tuin is het steeds een verrassing wat er allemaal op komt en welke kleur het is. Zo leuk!
  Wat fijn, Opa en Oma op bezoek! Veel plezier met z'n allen!

  ReplyDelete
 5. Echt een tuin om in te genieten zo te zien. Ja in deze tijd van het jaar gaat het hard. Als je even met je ogen knippert... en inderdaad ook het onkruid :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts