Give me a word ..........weekly challenge n°9: Schapenwolkjes - Moutons nuageux
Ik moet eerlijk zeggen dat het resultaat niet echt overeenkomt met wat ik in gedachten had.
Nu gaat deze challenge mij ook voornamelijk om het bedenken, het proberen, het uitvoeren, nieuwe dingen doen. (en de moed hebben om het te durven posten..............nog niet zo eenvoudig om m'n kritische ik aan de kant te zetten).
En al doende leert men toch? En ik hoop dat als ik ze over een tijdje allemaal terug bekijk ik een soort van ontwikkeling zie. 
Maar het belangrijkste van allemaal is gewoon dat ik het leuk vind om te doen, ik beleef er plezier aan.
Oftewel 'Do more of what makes you happy'!

Het leuke woord schapenwolkjes bedacht Ageeth (Ogenzalf) voor mij.My weekly challenge;
....... mooie Franse en Nederlandse woorden 'verzamelen' en op kaarten illustreren met een tekening, stempel, collage............... Heb je een mooi, schattig, grappig, inspirerend, ontroerend lievelingswoord, kun je hieronder een berichtje achterlaten. Wie weet zie je 'je woord' hier binnenkort voorbij komen. Merci!

#

........'collectionner' des jolis mots (néerlandais - français) et personnaliser une carte mot avec un dessin, tampon, collage....... Si tu veux, tu peux me laisser un message avec un mot que t'aimes ou que tu trouves drôle, marrant, rigolo, touchant...... Et peut être tu 'le' verras bientôt passer ici. Merci!

Comments

 1. Jij tekende een originele en mooie versie van de 'schapenwolkjes'. Ik had een stempel in gedachten maar kom er nog niet uit.
  Je daagt jezelf op een fijne manier uit en daarom zijn we ook gaan bloggen toch?
  En trouwens: "F... perfect"! Dat zien we al genoeg en daar heb ik niets aan toe te voegen ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lieve Ageeth, dikke merci voor je motiverende peptalk. Doet een mens goed.
   Moest wel lachen toen ik je opmerking las......... De laatste zin is ´perfect' !

   Delete
 2. Alet ik weet natuurlijk niet wat jij in gedachten had bij jouw uitvoering van de schaapjeswolken, maar ik vind ze leuk geworden! En wat dat "perfect" betreft... perfect bestaat niet ;-)
  Je hebt helemaal gelijk... 'Do more of what makes you happy'! Als je er maar lol in hebt! Leuk woord trouwens 'F... Perfect' :-) liefs Marloes XxX

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts