Dieren op de muur!
Beetje bij beetje gaan we verder met het wisselen en verhuizen van de slaapkamers. Maar daar komt nog al wat bij kijken als je éénmaal begint te verplaatsen en te slepen. De boel wordt ook maar meteen flink uitgezocht, speelgoed waar niet meer mee gespeeld wordt geven we weg of gaan in dozen voor de rommelmarkt en hetzelfde geldt voor de kleren. 
De slaapkamer van Toine begint al een beetje vorm te krijgen en wordt al echt gezellig zo. Het is denk ik wel te zien dat Toine dol op dieren en op Lego is. Het dierenboek vonden we bij de kringloopwinkel. Na deze gelezen te hebben, knipte ik het uit elkaar en plakte ik de bladzijden met behangplaksel aan de muur. Leuk om voor het slapen gaan nog even te bekijken en iedere keer weer iets niets te ontdekken. Anders dan anders en origineel, daar hou ik wel van. 
Op de plankjes naast het bed staat onder andere een lijstje met een vogeltekening van opa en het houten spechtje is ook een kringloopschat. Het nachtlampje in de vorm van een spookje bracht Sinterklaas die dit kadootje bij de Ikea kocht ;-)
Het zelfgemaakte kussen met tijgerhoofd is nog altijd favoriet (en maakte ik in 2014 al!!!!) zoals je hier kunt zien DIY Tijgerkussen
Het behang dateert nog van toen het de slaapkamer van Luca was maar is nog netjes en past prima zo. De muren moeten eigenlijk wel geverfd en het bed en bureautje ook maar dat doen we wel in het voorjaar. Dan kunnen we de boel buiten neerzetten zodat het sneller droogt.
Maar eerst sneeuw hoop ik. We wachten nog steeds. Veel zin in een mooie winterse wandeling morgen. We duimen hard. Een heel fijn weekend iedereen.

#

Un beau livre déniché à la Brocante trouve une seconde vie dans la chambre de Toine et devient du papier peint....................

Comments

 1. Dat is zeker een origineel idee van dat boek op de muur. En erg leuk. En wat een mooie foto van Toine. Helemaal verdiept in het boek, heerlijk

  ReplyDelete
 2. Elke keer als ik je zoon zie, dan 'smelt' ik. En ik ken hem helemaal niet, maar wat een leuk kind. Super-origineel met die dierenplaten aan de muur. En die specht op het ijzerdraad had onze oudste ook, en hij wilde snappen hoe het werkte. Zo grappig.

  ReplyDelete
 3. Wat een heerlijk joch, je Toine. Hij doet me aan kleinzoon Luuk denken, ook zo'n lief open smoeltje. Wat is zijn kamer leuk geworden.

  ReplyDelete
 4. Heel goed idee!! Ik hou ook van originele dingen aan de muur!
  En je zoon zijn kamer is al superleuk geworden hoor, hij boft ;-)
  Groetjes, Sigrid

  ReplyDelete
 5. Ik vond jaren geleden ook zo'n prachtig exemplaar. Ik heb er rigoureus de schaar ingezet om er enveloppen voor de uitnodigingen van het verjaardagspartijtje van jongste van te maken. Het verdient dient zo'n eervolle plek in de kamer van je dierenliefhebber, mooi!
  Ik duim voor sneeuw daar, X

  ReplyDelete
 6. Wat een gezellige kamer heeft je zoon. Super fijn toeven lijkt me zo! Ontzettend leuk gedaan met die pagina's op de muur, ik snap best dat hij daar graag is. :) Hopelijk kunnen jullie snel van wat sneeuw genieten.

  ReplyDelete
 7. Wat een prachtige kamer geworden!! En dat dierenplakboek is toch geweldig en zoals je het nu gebruikt heeft hij er iedere dag plezier van en het staat ook zo leuk!

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts